Promotivno veslanje u Jaht Klubu Punat

plakat_skola_veslanja

Dragi jedriličari, nautičari, prijatelji mora i veslanja !

 

Pozivamo Vas da nam se pridružite u prvom promotivnom veslanju u Puntarskoj dragi, koje će se održati 12.08. u 18.00 i 13.08. u 10.00, u suradnji sa veslačkim klubom „Glagoljaš“ iz Omišlja te Yacht klubom Punat. Dugogodišnji iskusni strastveni veslač i trener dr. Girotto Dean, pokazati će sve strasti ovog sporta sa ciljem da se čim više mladih Punta i otoka pridruže možda budućoj školi veslanja u Puntu.

 

Želja nam je povezati jedrenje i veslanje, dva divna vodena sporta na jednom mjestu, upravo u Puntarskoj dragi, gdje možemo iskoristiti idealne uvjete za rekreaciju i treniranje. Želimo poticati mlade da se čim više bave sportovima na vodi, te ukoliko bude interesa svakako ćemo se potruditi da se započne sa treniranjem tijekom cijele godine.

 

Promotivno veslanje će se održati u na „samcu“ te „doubl-u“ kao i na veslačkim ergometrima Concept 2. Prateće osoblje i gosti imaju mogućnost pratiti veslanje na pratećem elektro brodu. Promotivno veslanje je namijenjeno mladima od 8 – 18 godina, ali pozivamo i sve ljude dobre volje od 18 – 88 da nam se pridruže te ukoliko bude mogućnosti mogu isprobati ovaj divni sport.

 

Podržite nas u ovoj inicijativi, a naši mladi će nam sigurno biti zahvalni ukoliko im omogućimo bavljenje sportom i rekreacijom.

IMG_6934

IMG_6941

IMG_6947

 

Sa štovanjem,

 

Predsjednik kluba

Petar Kopanica

 

Dopredsjednik kluba

Ivan Žic

About Marko Šulava 17 Articles
Tajnik JK Punat mail: marko.sulava@marina-punat.hr