Poziv jedriličarima

Normal 0 21

Poštovani jedriličari,

           

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da će se od 30. do 31. svibnja ove godine u Puntu, već tradicionalno, održati 30. jubilarna međunarodna jedriličarska regata CROATIA CUP 2014. Ovim se putem posebno obraćamo svim jedriličarima, prijateljima jedrenja, mještanima Punta, medijskim kućama, donatorima i sponzorima, koji su godinama sudjelovali u aktivnome stvaranju Croatia Cup-a, da svojim dolaskom uveličaju ovaj jubilej. Želja nam je da Croatia Cup bude susret svih zaljubljenika u jedrenje. JK Punat i Marina Punat, koja ove godine obilježava značajan jubilej 50. godina poslovanja, potrudit će se i ove godine da budu dobri domaćini.

 

            Jedrit će se u akvatoriju Kvarnerića, ispred Puntarske drage. Ove godine jedri se OPEN i YARDSTICK te Turistička regata Marina Punat. Regata Krstaša koja se jedri po premjeru OPEN boduje se za 7. Kup hrvatskog primorja.

 

            Posade ovih elegantnih jedrilica–krstaša su jedriličari iz Hrvatske i dugih europskih zemalja, koji već godinama sudjeluju na ovim i sličnim regatama.  Među njima ćete pronaći Vaše kolege jedriličare, istinske zaljubljenike u jedrenje i more, s kojima je jedrenje, druženje i zabava  nezaboravno.

           

Stoga Vas želimo pozvati da i ove godine zajedno jedrimo, družimo se i zabavljamo na tradicionalnoj 30. međunarodnoj regati Croatia Cup 2014. Vašim prisustvom uveličat ćete cjelokupnu manifestaciju, a mi ćemo se truditi kao i svake godine da budemo dobri domaćini.

 

Moramo napomenuti da u dane regate (29.05. – 01.06.14.) možete koristiti besplatnu uslugu veza u Marini “Punat”. 

 

Obrazac za prijavu regate, oglas regate i program događanja možete pronaći na našoj web stranici

www.ycp.punat.hr

 

 

Sve ostale informacije dobit ćete na slijedećim tel. brojevima :

 

tel : 00385 51 654 157

fax : 00385 51 654 159

mob. 098 259 782 ili 091 1 654 485 

e-mail: ycp@marina-punat.hr

 

 

Veselimo se Vašem dolasku!            

Predsjednik JK Punat

Petar Kopanica s.r.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.