Poziv na sastanak Organizacijskog i Natjecateljskog odbora 4. KUPA HRVATSKOG PRIMORJA 2011.

 

Pozivamo Vas na sastanak Organizacijskog i Natjecateljskog odbora 4. KUPA HRVATSKOG PRIMORJA (Regate za klasu “Krstaš”) 2011., koji će se održati u Puntu u srijedu 16.11.2011. godine u hotel-restaurantu “Kanajt” u Puntu, sa početkom u 18 sati. (Hotel-restoran “Kanajt” se nalazi s lijeve strane prije ulaza u Marinu Punat.)

Za sastanak predlažemo sljedeći DNEVNI RED:

1. Prihvaćanje konačnih rezultata 4.Kupa Hrvatskog primorja 2011. godinu.
2. Završna svečanost Kupa, podjela nagrada i potvrda vremena i mjesta održavanja /prijedlog je subota 10.12.2011. Narodni dom Punat u 19 sati/.
3. Razmatranje prispjelih prijedloga za nagradu za “fair play” “Duško Vilhar-Dule” za 2011. godinu., te odabir dobitnika.
4. Prijedlog nositelja 5.Kupa Hrvatskog primorja za 2012. godinu.
5. Razno.

Molimo Vas da se odazovete pozivu na sastanak.

Prijedloge za dodjelu nagrade za “fair play” “Duško Vilhar- Dule” možete u pismenom obliku poslati na adresu JK “Punat”.Nagrada se po prvi puta dodjeljuje za sudionike Kupa Hrvatskog primorja, koji su se istaknuli svojim sportskim ponašanjem, humanim djelom, doprinosom ili promociji Kupa. Dodjeljuje se jedna godišnja nagrada u obliku plakete. Predlagati se mogu pojedinci, posade krstaša ili klub, sudionik Kupa.

Svoje prijedloge nam možete dostaviti i na e-mail adresu kluba (ycp@marina-punat.hr).

Molimo sve učesnike 4.Kupa hrvatskog primorja 2011. godine, klubove i posade “krstaša”, da nam što je prije moguće potvrde svoje učestvovanje na završnoj svečanosti u Puntu 10.12.2011.godine.       
 

U Puntu, 09.11..2011.

 

S poštovanjem,
Predsjednik organizacijskog odbora
Petar Kopanica s.r.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.