Jedriličarski vikend u Marini Punat 2010. – izvješće

JEDRILIČARSKI VIKEND  ZA OSOBE SA INVALIDITETOM

Punat, 01. i 02. svibnja 2010.

Otok Krk – Hrvatska 

 

Dana 01.05. i  02.05.2010. u organizaciji JK Punat održan je Jedriličarski vikend za osobe s invaliditetom. Ugostili smo jedriličare  g. Diega Cukarića iz JK.Uljanik-Plovidbe Pula i g. Cristiana Dagara iz CVVA-Lignano / Italija, koji su uz pratnju članova JK Punat Romana Kovača i Nikolu Andričića  trenirali u Punatskoj dragi i akvatoriju ispred Punatarske drage.

Ovaj događaj su medijski popratili; Radio OK, Radio Rijeka, HRT – Studio Rijeka i Novi list.
Posebno se zahvaljujemo na podršci Udruzi invalida kvarnerskih otoka  – UIKO kao i sponzorima i donatorima koji su momogućili ovaj susret;
Marina Punat Grupa, Kvarner d.o.o. Punat, Brodica d.o.o. Punat, Hoteli Punat d.d. , Restaurant Marina -Punat, Konoba Sidro – Punat, Pizzeria 9 bofora, Plavnik d.o.o. Punat, Pizzeria Žestić Punat, Caffe bar Piccolo, Aquanet d.o.o. Krk, Franjevački samostan Košljun.

Članovi JK Punat i prateće osoblje sagledali mogućnosti jedrenja i boravka za osobe sa invaliditetom u Puntu te se nadaju da će uz pomoć UIKO-a, Marina Punat Grupe, Općine Punat i Turističke zajednice Punat uz potporu sponzora i donatora nastaviti  ovaj projekt.

Jedriličari su se zahvalili na prijemu i boravku u Puntu te izrazili želju za nastavkom suradnje.

Slike sa priprema i samog jedričarskog vikenda možete pogledati ovdje.

JK Punat
Petar Kopanica, predsjednik

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.